+31 (0)6 53 53 35 95 info@handico.nl

Snoezelen

Snoezelen, passief en actief in een optimale sfeer

Het passief en actief snoezelen biedt de rust en de mogelijkheid om zich te uiten in een optimale sfeer en omgeving door de inzet van lichteffekten en trillingen. De tactiele, auditieve en visuele aspecten komen terug in die produkten die veelal ingezet worden in de snoezelruimtes: waterbedden met trilvloer, waterbellen-kolommen ingebouwd in een bekleed eiland, zitzakken en wiebelkussens in een ruimte bekleed met vloermatten, wandmatten en wigkussens.

Complete verzorgde inrichting om in weg te snoezelen

Voor de licht- en geluidseffecten worden veelal de volgende produkten gebruikt: spiegelbollen, SideGlo, projektors met effekt- en vloeistofwielen, spots, fluoline, blacklights en de trilvloer benodigdheden zoals controller en microfoon aangesloten aan het cassettedeck, CD speler en luidsprekers.

Snoezelen1

Pasief snoezelen

Het passief en actief snoezelen biedt de rust en de mogelijkheid om zich te uiten in een optimale sfeer en omgeving.

Snoezelen3

Meubels

Het Handico Meubilair wordt vervaardigd van bysonyl met een superieure kwaliteit schuimstofrubber.

Snoezelen2

Actief snoezelen

Het basisconcept van snoezelen kan eenvoudig uitgebreid worden door het gebruik van additionele speelmaterialen.

Snoezelen4

Softplay

Softplay heeft zich door de veiligheid, duurzaamheid en kleurrijke uiterlijk bewezen als het concept voor verantwoord spelen.

Vakkundige productie

Indien u kiest voor de Handico produkten, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en service. Binnen het productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van moderne middelen en kwalitatief hoogwaardige producten, waardoor Handico in staat is topproducten af te leveren. Handico Europe levert een volledig pakket snoezel- en softplayproducten, zacht meubilair, wand- en vloermatten, speel- en therapievormen in veel landen in Europa via professionele dealers. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw contactpersoon of direct bij Handico Europe.

Neem contact met ons op!